SUPER LUBE

Super Lube synthetische smeermiddelen van Synco Chemical Corporation zijn ontworpen voor een eindeloze reeks toepassingen en smeren langer en beter. Naarmate de technologie evolueert, worden smeermiddelen blootgesteld aan hogere bedrijfssnelheden en bredere temperatuurbereiken. Dit verhoogt de behoefte aan smeermiddelen die een lange bescherming kunnen bieden tegen wrijving, slijtage, roest en corrosie.

Super Lube synthetische smeermiddelen houden gelijke tred met deze technologische vooruitgang en slagen waar conventionele producten falen. Het resultaat is een volledig gamma die de productiviteit verhoogt, de stilstandtijd verlaagt en de levensduur van uw machines verlengt, terwijl het onderhoud kosteneffectief en probleemloos verloopt. Met een volledig gamma zijn Super Lube producten dé oplossing voor een breed spectrum van smeertoepassingen.

Super Lube vetten, oliën en spuitbussen zijn geregistreerd bij NSF en hebben de classificatie H1 voor incidenteel contact met voedingsmiddelen. Hierdoor mag Super Lube gebruikt worden in werkplaatsen waar voedsel verwerkt wordt. Super Lube vetten en oliën zijn milieuvriendelijk.

Er zitten geen chloorhoudende oplosmiddelen of CFK's in Super Lube spuitbussen die de ozonlaag aantasten. De oplosmiddelhouder is Heptaan. Nadat Super Lube Multi-Purpose Lubricant op een oppervlak is gespoten, verdampt het Heptaan snel, waardoor een langdurige laag Super Lube vet achterblijft. Super Lube producten bevatten geen gevaarlijke ingrediënten.

Super Lube webshop

https://super-lube.eu/nl/

VOORDELEN VAN SUPER LUBE

Voedselveilig en schoon - NSF H1 / Kosher Gecertificeerd
Milieuvriendelijke producten
Voorkomt roest en corrosie en vermindert wrijving
Verlengt de levensduur van de apparatuur en vermindert het onderhoud
Breed continu bedrijfstemperatuurbereik
Maakt de consolidatie van smeermiddelen en vetten mogelijk
Hoge diëlektrische sterkte
Uitstekend bestand tegen water
Gaat 3 tot 4 keer langer mee dan conventionele vetten

Super Lube heeft een breed gamma smeermiddelen en vetten

Synthetisch vet met PTFE NLGI 2 - NLGI 000
Siliconenvet
Synthetische lichtgewicht oliën
Synthetische tandwieloliën
Siliconenoliën
Sprays
Niet-aërosolen
Specifieke nicheproducten

Bedrijfsfilm Super Lube

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×